In serviciul supraveghere fizica sub acoperire pentru angajatori iti oferim urmatoarele :

Ce face un investigator sub acoperire pentru angajatori?

Anchetatorul sub acoperire se infiltreaza in secret in grupurile angajatilor, ca angajat obisnuit, pentru a aduna informatii despre furt, consum ilegal de droguri, probleme de productie, comportamentul angajatilor fata de clienti sau probleme.

 Stiai ca?

1: 25% din angajati vor fura de la angajator daca se prezinta oportunitatea.

2: 30% din companii esueaza din cauza furtului intern.

3: comportamentul angajatilor poate duce la deteriorarea productivitatii si nemultumirea clientilor.

De ce fura angajatii ?

Doua cauze majore ale furtului angajatilor sunt problemele personale ale acestora si mediul inconjurator. Problemele personale ale angajatilor afecteaza adesea comportamentul la locul de munca, iar problemele financiare, discordia interna, abuzul de droguri si jocurile de noroc excesive pot contribui la furt. Foarte important este sa nu asociam fiecare angajat care are astfel de probleme cu faptul ca va fura, dar in timpul incercarilor, presiunea de a fura poate fi mai mare.

Totodata prin testarea angajatilor cu ajutorul unui detectiv privat se poate observa si gradul de corupere al angajatului, deoarece unii angajati sunt dispusi sa ofere informatii importante altor companii invederea obtinerii unor bunuri materiale, si au existat cazuri in care angajatii amplasau camere sau microfoane in birouri.

Pentru cei mai buni anchetatori privati din zona dvs., contactati CSA Detective. Cu ani de experienta in infiltrare si supraveghere, garantam cea mai mare discretie si profesionalism in munca noastra. Afacerea ta este si afacerea noastra!

Despre  Noi

CSA DETECTIVE este o agentie de detectivi privata, care colaboreaza cu detectivi particulari cu experienta de peste 10 ani si dispune de aparatura atat de aparatura o profesionala cat si de o flota auto-moto necesara exercitarii meseriei de detectivi particulari.

telefon 0762.346.452

Toggle Bar

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!