Supravegherea imobilelor, zonelor sau locurilor in vederea studierii activitatii ce se desfasoara acolo.

De multe ori supravegherea video si/sau audio a locatiilor este solutia cea mai usoara de a rezolva un caz. Supravegherea imobililor, zonelor sau locurilor in vederea studierii activitatii ce se desfasoara acolo este cea mai importanta sarcina realizata de un detectiv.

Obtinerea informatiilor si obligatia de a le prezenta cat mai eficient si calitativ ii revine detectivului specializat in rezolvarea cazurilor cu aparatura profesionala.

Inregistrare video sau audio, detectiv privat.

Iti garantam o dovada solida prin care va puteti sustine declaratiile in cazul unui proces, cum ar fi inregistrarea video sau audio. Lucrurile surprinse pe camera nu pot fi contrazise, mai ales ca tehnologia ne permite sa filmam de la distanta mai mare si sa oferim in continuare imagini de calitate. Aceste camere au o lupa care duce obiectivul vizual mai aproape si permite o vizualizare mai buna.

Iar pentru sunet folosim aparat dedicat de inregistrare a sunetului de la distanta, daca suspectul este departe de investigatorul privat, atunci se foloseste un amplificator. Amplificatorul mareste volumul sunetului si lucrurile pot fi auzite chiar si de la distanta.

In anumite cazuri supravegherea imobilelor, zonelor sau locurilor poate dura zile intregi, timp in care detectivul nu trebuie sa isi piarda concentrarea si focusul sau o sa fie intodeauna pe obiectiv.

Consulta aici lista de preturi detectiv si servicii de filaj.

Despre  Noi

CSA DETECTIVE este o agentie de detectivi privata, care colaboreaza cu detectivi particulari cu experienta de peste 10 ani si dispune de aparatura atat de aparatura o profesionala cat si de o flota auto-moto necesara exercitarii meseriei de detectivi particulari.

telefon 0762.346.452

Toggle Bar

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!