Detectivii particulari sunt aproape banali in cultura populara. Daca un personaj de film sau de televiziune suspecteaza ca sotul lor nu este bun deloc, il suna pe un detectiv particular. Acest lucru are ca rezultat incontestabil dovezi fotografice ale indiscretiei partenerului lor, de obicei infidelitatea. Dar cu siguranta nu este cazul in lumea reala, nu? De fapt, folosirea unui investigator privat nu este atat de neobisnuit, mai ales daca unul dintre soti suspecteaza adulterul partenerului lor.    

Casatoria ar trebui sa fie procesul in care doua persoane isi fac relatia oficiala si permanenta, dar este adesea intrerupta prin separare sau divort. Sursele obisnuite de stres conjugal si probleme de casatorie sunt obiceiurile proaste, timpul, problemele cu copiii, problemele legate de bani, infidelitatea etc.

Indiferent de cat timp ati fost impreuna, s-ar putea sa vina un moment in care apare un dezacord matrimonial. Indoiala atunci cand nerezolvata ar putea duce la suspiciuni in timp. Veti continua sa credeti ca este ceva in neregula. Suntem aici pentru a va ajuta sa dezvaluiti informatiile de care aveti nevoie pentru a pune fapte in suspiciunile dvs. si pentru a rezolva problemele conjugale.

Investigatii matrimoniale includ:

1.Detalii privind activitatea tintei/partenerului

2.Rutina zilnica si locul unde se afla tinta/partenerul

3. Localizarea activitatilor ascunse

4.Investigatia adulterului

5.Colectarea probelor

6.Asistenta pentru caz de divort

7.Custodia copilului

8.Punerea in aplicare a ajutorului pentru copii                   

Primul pas este sa luati decizia ca sunteti cu adevarat dispusi sa faceti fata la ceea ce va descoperi detectivul privat. Nu exista nicio intoarcere dupa angajarea unui profesionist si este posibil ca raspunsul sa nu fie ceea ce vrei sa auzi si nici sa te astepti.

Despre  Noi

CSA DETECTIVE este o agentie de detectivi privata, care colaboreaza cu detectivi particulari cu experienta de peste 10 ani si dispune de aparatura atat de aparatura o profesionala cat si de o flota auto-moto necesara exercitarii meseriei de detectivi particulari.

telefon 0762.346.452

Toggle Bar

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!