1.Sunteti investigator privat autorizat?

Intrebarea numarul unu inainte de a angaja un detectiv particular este de a afla daca sunt autorizati (cu conditia sa lucreze intr-un stat sau tara care necesita o licenta). Daca li se cere sa detina o licenta, cereti sa o vedeti si sa dati numarul. De obicei, puteti verifica detaliile licentei investigatorului intr-o baza de date online furnizata de statul sau tara in care a fost solicitata licenta.

2.De cat timp lucrezi ca investigator privat?

Aceasta intrebare va poate oferi o idee despre experienta anchetatorului privat.

3.Care este experienta, experienta si domeniile dvs. de specializare?

Dupa ce stiti de cat timp lucreaza ca investigator privat, intrebati-i despre experienta si experienta lor, in special cu tipul si situatia cazului dvs.Ce serviciu va pot oferi? Au mai avut de-a face cu investigatii similare? Se specializeaza in cazuri precum a ta? Ce intentioneaza sa faca?

4.Pentru ce ore sunteti disponibil?

Sunteti disponibil 24/7?Daca anchetatorul privat pe care il angajati functioneaza doar de la 9 la 5, continua sa cauti. Natura muncii este de asa natura incat necesita flexibilitatea de a lucra toate orele. Sotii sau infractorii inselati nu isi duc pur si simplu rautatile de la 9 la 5.

5.Puteti furniza referinte de lucru?

Cereti unui investigator privat referinte a cel putin doua persoane sau companii pentru care au furnizat servicii. Poate fi un avocat, un proprietar de afacere sau un alt investigator privat care i-a angajat.

6.Cazul meu va fi tratat confidential si cum va asigurati ca ramane astfel?

Aceasta intrebare este de la sine inteles. Majoritatea anchetatorilor privati garanteaza confidentialitatea cazului, dar poate o intrebare buna este cum sa o garanteze. Amintiti-va, totusi, ar putea exista situatii speciale in care anchetatorul este obligat prin lege sa dezvaluie detalii despre cazul dvs., cum ar fi un judecator sau instructiuni judecatoresti. Deci nimic nu este 100% garantat.

7.Cine se va ocupa de cazul meu?

Aceasta intrebare va trebui pusa numai daca angajati o firma de investigatii private cu mai multi anchetatori. Veti dori sa stiti si sa vi se garanteze ca veti avea un investigator bun desemnat cazului dumneavoastra.

8.Cum ne vom contacta in timpul anchetei?

Acest lucru este deosebit de important daca locuiti sau lucrati in imediata apropiere a persoanei supuse anchetei si nu doriti sa o avertizati cu privire la ancheta.

9.Sunteti dispus sa fiti martor in instanta, daca este nevoie?

Anchetatorii privati, in general, asteapta si au experienta in sedintele de judecata ca martori profesionisti. Dar cereti anchetatorului sa fiti sigur. Daca acestia nu sunt dispusi si intentionati sa va duceti cazul in instanta, atunci gasiti un alt anchetator.

10.Cat costa serviciile pe care le furnizati?

Aceasta este o alta intrebare importanta pe care trebuie sa o adresati unui anchetator privat pe care doriti sa il angajati. Faceti-va o idee clara asupra preturilor, costurilor si cheltuielilor implicate si asigurati-va ca intrebati investigatorul ca acest lucru este clar stabilit in acordul sau contractul dvs. inainte de a le angaja. Intrebati, de asemenea, daca au nevoie de un sistem de retinere (bani in avans), majoritatea anchetatorilor fac.

 

Despre  Noi

CSA DETECTIVE este o agentie de detectivi privata, care colaboreaza cu detectivi particulari cu experienta de peste 10 ani si dispune de aparatura atat de aparatura o profesionala cat si de o flota auto-moto necesara exercitarii meseriei de detectivi particulari.

telefon 0762.346.452

Toggle Bar

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!