Fie ca sunteti o persoana fizica, o afacere mica sau o companie mare, sunteti expus pericolelor actuale, cum ar fi chiriasii suparati, infidelitatea, spionajul corporativ, furtul de identitate, escrocheriile de investitii, escrocheriile romantice, companiile false, CV-urile false si alte amenintari.

Desi puteti cauta unele informatii online, a avea un profesionist care sa lucreze pentru dvs. poate insemna acces la informatii la care s-ar putea sa nu aveti acces, precum si asigurarea faptului ca informatiile sunt corecte. Aici intervine angajarea unui investigator privat si va poate ajuta cu urmatoarele:

• Verificarea istoricului unei companii: Toate companiile vin cu un trecut si este posibil ca unele evenimente din trecut sa nu faca o companie unde doresti sa ajungi. Daca compania are antecedente de frauda sau nu respecta contractele de munca sau de serviciu, atunci anchetatorii privati de la CSA Detective pot cauta aceste informatii pentru dvs.

• Verificarea antecedentelor angajatilor: Nu este neobisnuit ca unii oameni sa minta pe CV-ul lor sau pur si simplu sa imprime certificate care nu inseamna nimic. Daca sunteti o companie sau o corporatie care are grija de reputatia dvs., stiti ca acesti oameni inseamna, in general, vesti proaste. Anchetatorii privati pot ajuta la validarea informatiilor, cum ar fi daca solicitantii sunt intr-adevar cine pretind ca sunt sau daca au calificarile pe care pretind ca le au.

• Antecedentele sau istoricul unui chirias: Daca sunteti proprietarul unei case sau un administrator imobiliar care trebuie sa verifice potentialii chiriasi si sa evalueze adecvarea acestora pentru proprietatea dvs., poate fi necesar sa angajati un anchetator privat pentru a afla statutul juridic, locul de munca si daca acesta are o evacuare record.

• Cereri de asigurare frauduloase: Mii, daca nu chiar zeci de mii de daune de asigurare false sunt depuse zilnic in Romania pentru a insela companiile de asigurari si pentru a solicita niste bani usori. Anchetatorii privati pot descoperi adevarul, cum ar fi expunerea cuiva care pretinde ca are o problema de mobilitate jucand fotbal sau chiar dovedirea faptului ca cineva despre care se pretinde ca este mort este foarte viu.

• Verificari de fundal pentru intalniri: Nu poti fi niciodata sigur daca persoana cu care vorbesti pe internet este cu adevarat cine pretinde ca este ea. Anchetatorii privati pot efectua o verificare a antecedentelor intalnirilor pentru a vedea daca nivelul de educatie, cariera, numele sau starea civila a cuiva este exact asa cum spune cineva. Si inselaciunea poate fi descoperita.

• Investigatii privind afacerile extraconjugale: Anchetatorii privati va pot urmari discret sotul / sotia sau pot obtine cateva informatii despre locul lor zilnic si cu cine isi petrec timpul. La CSA Detective, oferim servicii de supraveghere in acest scop si va oferim dovezi foto si / sau video.

• Investigatii privind divortul si dreptul familiei: Daca partenerul tau iti ascunde bunuri sau minte despre informatii critice, un anchetator privat poate avea acces la conturi bancare sau poate face inregistrari de supraveghere pentru dovezi si linistea ta.

• Problema custodiei copiilor: Anchetatorii privati pot servi ca martori in instante sau pentru audieri de custodie, cu atat mai mult daca ar fi putut descoperi unele adevaruri care va pot dauna copilului. Amintiti-va ca cazurile dificile pot deveni dintr-o data usoare daca informatiile corecte sunt prezentate ca dovezi.

Despre  Noi

CSA DETECTIVE este o agentie de detectivi privata, care colaboreaza cu detectivi particulari cu experienta de peste 10 ani si dispune de aparatura atat de aparatura o profesionala cat si de o flota auto-moto necesara exercitarii meseriei de detectivi particulari.

telefon 0762.346.452

Toggle Bar

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!